3 Illustratiebeeld.
BELGAIMAGE Illustratiebeeld.

Exclusief voor abonnees

We betalen meer aan fiscus dan meeste Europese landen, maar we krijgen er steeds minder voor terug

We krijgen steeds minder waar voor de hoge belastingen die we betalen. In de 'Waar-voor-je-geldindex' van Voka bekleedt België nu al de op vijf na laatste plaats van 24 Europese landen. 18 van die landen bieden hun burgers dus een betere 'prijs-kwaliteitsverhouding'. "De overheid springt niet efficiënt om met het vele belastinggeld dat ze van burgers en bedrijven int", concludeert het Vlaams netwerk van ondernemingen.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

97 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Stefanie van Dijk

    En toch blijven we het maar goed vinden! En wel protesteren als ze aan onze bedrijfswagen komen, maar geen erg in hebben dat die ten koste van je pensioen gaat, en klagen over die 21% om vervolgens inkopen over de grens te gaan doen. Wordt het niet gewoon eens tijd om die volledig wereldvreemde politici ( die ook nog met te veel zijn) op hun nummer te zetten?

  • Tim Peeters

    Gewoon deze kerst geen onnodige rommel aanschaffen = geen btw innen op die rommel.

Lees meer