2 Jan De Wilde, weduwnaar van slachtoffer Els Van Doren.
REUTERS Jan De Wilde, weduwnaar van slachtoffer Els Van Doren.

Exclusief voor abonnees

Weduwnaar van slachtoffer parachutemoord: “Als ik Els Clottemans ooit tegenkom op straat, draai ik me om”

ELS CLOTTEMANS (35) WIL VERVROEGD VRIJKOMEN NA VEROORDELING VOOR PARACHUTEMOORD

Els Clottemans, veroordeeld tot dertig jaar cel voor de parachutemoord, wil vervroegd vrijkomen. Ze heeft daarvoor ook een aanvraag ingediend, die dinsdag wordt behandeld. Clottemans heeft intussen een derde van haar straf uitgezeten en kan dus vervroegd vrijkomen. "Mocht ik haar ooit tegenkomen op straat, dan draai ik me om. Ik wil haar nooit meer zien", zegt de weduwnaar van het slachtoffer.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

34 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Annelore Declercq

    Omdat je u misschien schaam het lef niet hebt om haar aan te kijken omdat jij het mss gedaan hebt? En zij daar onschuldig zit of wa daarom je hoofd zou draaien? U niet eens afvragen waarom ze het deed? Omdat je misschien zelf de echte reden weet ofzo? Wanneer en wie zal hier eens de waarheid zeggen. Ik zou dan toch willen weten waarom iemand mijn partner dood of laat verongelukken. Blijkbaar intresseerd u dit dan niet. Liefdesrivale maar dat was hij toch ook. Wie zal ooit waarheid zeggen he

  • Lydia Appelmans

    Er was geen enkel bewijs Luke Vincke!!!

Lees meer