Premier Sophie Wilmès wordt bejubeld in Wallonië en in de Franstalige pers. Maar na drie weken van nationale eenheid zijn de politieke spelletjes terug.
Photo News Premier Sophie Wilmès wordt bejubeld in Wallonië en in de Franstalige pers. Maar na drie weken van nationale eenheid zijn de politieke spelletjes terug.

Exclusief voor abonnees

Wilmès II walst op wankele benen: onze journalist ziet twijfels over verlenging in juni

Tous ensemble tegen corona? Na enkele weken aanschouwen we het oude vertrouwde politieke spel: gekibbel in de regering, Franstaligen die het vel van Maggie De Block willen en partijen die hun eigen stempel willen drukken. Wilmès II walst verder op wankele benen. Een verlenging van de volmachtregering in juni? Daar wordt aan getwijfeld.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

142 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • johny goessens

    Begin je alvast maar te bewapenen nog voor ze beginnen te dreigen met nieuwe belastingen !

  • Erik Teunissen

    al eens nagedacht de mensen die nu van niks of niks kunnen genieten die geen enkele tegemoetkomen krijgen benieuwd dat die ook vrijgesteld worden dan als ze de rekening presenteren na de crisis daar hebben die dan recht op

Lees meer