7
AFP

Exclusief voor abonnees

Zijn de VS op weg naar een catastrofe? Greet De Keyser ziet hoe het van kwaad naar erger gaat

Bijna 4 maanden na de start van de coronacrisis werden de Amerikanen voor de derde dag op rij wakker met recordaantallen nieuwe coronabesmettingen. Gisteren waren dat er meer dan 37.000. In 27 van de Amerikaanse staten stijgen de besmettingen onrustwekkend snel. De staten die het vroegst opnieuw openden, krijgen vandaag de zwaarste klappen. Vooral het zuiden en het westen van de VS zijn zwaar getroffen.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gino De Neef

    Deze stelling is niet gebaseerd op de werkelijkheid. Het totaal aantal stijgt maar de dagelijkse nieuwe gevallen daalt zelfs meer in de open staten.

  • Alain Maes

    Wat een flauwe kul, natuurlijk stijgen de besmettingen indien er massaal getest wordt maar er staat nooit vermeld hoeveel er sterven, test elke Belg en je zult verstomd staan hoeveel er positief testen zonder dat de persoon er last van heeft, iedereen heeft antistoffen, dus aub stop met het vrijwillige doemdenken

Lees meer