2 Yassine Cheikhi (links) zat in de entourage van de Molenbeekse aanslagenplanner Abaaoud. Mohamed Botachbaqut (rechts) liet op toetredings-fiche IS noteren dat hij een rol als zelfmoordterrorist wilde.
rv Yassine Cheikhi (links) zat in de entourage van de Molenbeekse aanslagenplanner Abaaoud. Mohamed Botachbaqut (rechts) liet op toetredings-fiche IS noteren dat hij een rol als zelfmoordterrorist wilde.

Exclusief voor abonnees

Zijn dit de ontsnapte IS’ers? Heus niet onmogelijk dat ze terug in België geraken

Mohamed Botachbaqut en Yassine Cheikhi. Dat zijn naar verluidt de Belgische IS'ers die in Syrië zijn ontsnapt. Namen die niet zo geruststellend zijn. Ze behoren allebei tot een kliek die al terreur heeft gepleegd in Europa. En het is heus niet zo denkbeeldig dat ze de weg naar huis kunnen vinden.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

127 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Karel Martel

    Ze hebben Israëlische hulp nodig om opruiming te houden.

  • Karel Vanormelingen

    Kan men niet een team special Forces inschakelen die zich enkel toelegt op het opsporen en liquideren van die kerels in België

Lees meer