3 Op zijn afscheidsfeest zong CEO Jack Ma een liedje. 60.000 personeelsleden - allemaal in een T-shirt met het Alibaba-logo - gaven hem een staande ovatie, waarna een show volgde met vuurwerk en dans.
AP Op zijn afscheidsfeest zong CEO Jack Ma een liedje. 60.000 personeelsleden - allemaal in een T-shirt met het Alibaba-logo - gaven hem een staande ovatie, waarna een show volgde met vuurwerk en dans.

Exclusief voor abonnees

Zijn vrienden noemen hem E.T., maar het enige buitenaardse is zijn fortuin: baas van Alibaba neemt afscheid met rockshow en vuurwerk

JACK MA (55) BAAS VAN ALIBABA NEEMT AFSCHEID MET ROCKSHOW, VUURWERK EN 34,5 MILJARD OP ZAK

De Chinese ondernemer Jack Ma (55) stapt op als voorzitter van zijn Alibaba-imperium. Zijn afscheidsfeestje hield hij gisteren in het stadion van Hangzhou. Ma trad er op als een echte rockster. Voortaan gaat hij zich naar eigen zeggen toeleggen op het geven van Engelse les en goede werken.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ANN LIMBOS

    En dàt met Chinese brol aan de man te brengen !

  • Walter Van Criekinge

    @ Sobek Wessels die man heeft zelf niets, maar dan ook niets geproduceerd. Hij is enkel een handelaar die goederen aan de man brengt. grt.

Lees meer