3 Lorin Parys en Bart De Wever worden zo goed als zeker geen minister, Ben Weyts wacht net als Zuhal Demir een portefeuille.
Photo News Lorin Parys en Bart De Wever worden zo goed als zeker geen minister, Ben Weyts wacht net als Zuhal Demir een portefeuille.

Exclusief voor abonnees

Zitten alle ministers al rond de tafel?

De formele onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering zijn formeel gestart. Eind augustus of begin september wil toekomstig Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) zijn regering op de been hebben. Maar wie zal er deel van uitmaken? Aan de onderhandelingstafel gisteren was er alvast één opvallende afwezige: de huidige minister-president.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

169 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Wilfried Vanden Berg

    En de hoeveelste puinhoop gaat Crevits weer realiseren . Nog maar te zwijgen over De Block die het geld liever aan de vreemden geeft dan aan haar eigen bevolking die het hard nodig heeft. En dan nog vele miljoenen gaat uitdelen aan de migranten die bij haar gratis binnen mogen .

  • Wilfried Vanden Berg

    JM DeDecker heeft gelijk toen hij zei dat in een Dictatuur je niet kan gaan stemmen, in België mag of moet je gaan stemmen maar de traditionele politieke profiteurs lachen de mensen in het gezicht gewoon uit. Voor hun is dit de normaalste zaak van de wereld.

Lees meer