14 Karen Caillieu en haar man Kevin Robyn hebben er een dure maand opzitten. Enerzijds alles voor school en anderzijds nieuwe violen voor de hobby's van hun dochters Jill en June.
Florian Van Eenoo Photo News Karen Caillieu en haar man Kevin Robyn hebben er een dure maand opzitten. Enerzijds alles voor school en anderzijds nieuwe violen voor de hobby's van hun dochters Jill en June.

Exclusief voor abonnees

Zo duur is september: deze zeven Vlaamse gezinnen tonen hoeveel ze verdienen en hoe hoog de rekening in september oploopt

En plots komt alles bijeen. De schoolboeken, het lidgeld voor de sportclub, dat nieuwe scoutsuniform en het busabonnement. Gezinnen met kinderen weten met hun centen wel blijf als het september is. Broeksriemen worden aangehaald, aankopen uitgesteld, spaarboekjes aangesproken. Zeven gezinnen hielden voor deze krant hun boekhouding bij en spelen open kaart. Hoeveel komt er binnen? Hoeveel gaat er buiten?

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

87 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Venkat Shah

    Ik weet nog hoe wij in het secundair een lijst kregen met benodigdheden voor plastische opvoeding (een vak van 1h per week), en de factuur liep op tot 2000fr (25jr geleden!). Mijn moeder was er niet goed van. De helft van die spullen hebben we uiteindelijk nooit nodig gehad.

  • Veerle Vandewalle

    welke zagen zeg.Ze hebben een mooi inkomen en kunnen alles betalen?Wat willen ze dan?

Lees meer