Illustratiebeeld.
ANP Illustratiebeeld.

Albert Heijn gaat boodschappen aan huis leveren

Klanten van Albert Heijn kunnen binnenkort hun boodschappen aan huis laten leveren. De winkelketen wil tijdens de lente met thuisleveringen starten, te beginnen in de regio Antwerpen. Dat heeft AH vandaag bekendgemaakt.

Online bestellen is nu al mogelijk bij Albert Heijn in België. De boodschappen kunnen nadien aan een afhaalpunt opgepikt worden. Met thuisleveringen gaat de supermarktketen nog een stap verder. Het is de bedoeling dat de dienst na Antwerpen verder uitgerold wordt.

Albert Heijn opende woensdag in Maasmechelen zijn vijftigste winkel in België. De keten, onderdeel van de groep Ahold Delhaize, wil doorgroeien naar honderd winkels. 

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dirk De Buyst

    De Britse supermarktketen Tesco doet dit al 10 jaar! Op hun bestelwagens staat een slogan zoals ze alleen in Engeland kunnen verzinnen:”You shop, we drop”, (letterlijk: u winkelt, wij leveren), komt van de uitdrukking:”Shop till you drop” (winkelen tot je er bij neervalt).

  • etienne vijverman

    de geschiedenis herhaalt zich ....vroeger kwam ook de bakker ;de slager;de melkboer en bierhandelaar en de groenteboer in de straat van deur tot deur .......

Lees meer