Illustratiebeeld.
ANP Illustratiebeeld.

Albert Heijn gaat boodschappen aan huis leveren

Klanten van Albert Heijn kunnen binnenkort hun boodschappen aan huis laten leveren. De winkelketen wil tijdens de lente met thuisleveringen starten, te beginnen in de regio Antwerpen. Dat heeft AH vandaag bekendgemaakt.

Online bestellen is nu al mogelijk bij Albert Heijn in België. De boodschappen kunnen nadien aan een afhaalpunt opgepikt worden. Met thuisleveringen gaat de supermarktketen nog een stap verder. Het is de bedoeling dat de dienst na Antwerpen verder uitgerold wordt.

Albert Heijn opende woensdag in Maasmechelen zijn vijftigste winkel in België. De keten, onderdeel van de groep Ahold Delhaize, wil doorgroeien naar honderd winkels. 

19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Stefanie van Dijk

    Gemiste kans van 'onze' supermarkten!

  • Luc De Reu

    toch beetje verbaast te lezen de nieuw geopende AH in het M2 shopping center 45 banen zal opleveren.... wordt een dan plots extra voedsel gekocht op gaan die banen op een andere plaats weg ?

Lees meer