Beeld ter illustratie.
Hollandse Hoogte / Peter Hilz Beeld ter illustratie.

Exclusief voor abonnees

Beleggen in vastgoed immens populair: deze aandelen brengen het meest op

Investeren in vastgoed in ons land is razend populair. Het gaat dan niet om de aankoop van uw eigen woning, wel over het kopen van een appartement of een huis om dan zelf te verhuren. Nochtans is dat, zeker door de hoge vastgoedprijzen, een grote investering. Voor wie die grote bedragen niet heeft of liever een meer gespreid risico wil, zijn er ook vastgoedaandelen. Michaël Van Droogenbroeck legt uit hoe u kan investeren in vastgoed via papier in plaats van bakstenen. 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Pieter Verhulst

    Kelly ik vrees van niet. Er zijn 2 mogelijke oorzaken. Stijging rente ECB die er niet gaat komen. Recessie en banenverlies waardoor mensen hun lening niet meer betaald krijgen. Die kans is er. Maar steeds meer mensen, immigratie, op steeds minder grond oa betonstop is veel aannemelijker. Bouwpromotoren verhuren niet zelf omdat bouwen en verkopen meer opbrengt voor hen. 2500 euro per m2 zonder btw, gezet door goedkoop buitenlandse werknemers.

  • Dirk Brouns

    michel De Blay 1973-2014 mediaanprijs bouwgrond Vlaanderen 8,8 naar 207,58 per m^2 terwijl de prijs veel sterker gestegen is de laatste jaren. Dat is 2259% zonder dat je eigenlijk een risico loopt. De prijzen zijn ook alleen stijgende geweest en in tegenstelling tot aandelen is risico beperkt (slijt niet en kost eigenlijk niets)

Lees meer