Behalve in Luxemburg worden ook in de Nederlandse filialen van Lidl producten die diezelfde dag nog moeten worden opgegeten tegen een prikje verkocht.
ANP Behalve in Luxemburg worden ook in de Nederlandse filialen van Lidl producten die diezelfde dag nog moeten worden opgegeten tegen een prikje verkocht.

Exclusief voor abonnees

Binnenkort in Vlaamse Lidl: 25 eurocent voor een biefstuk

In strijd tegen voedselverspilling verkoopt supermarktketen net niet vervallen producten aan dumpingprijzen

In de strijd tegen voedselverspilling verkoopt supermarkt Lidl producten die de dag zelf nog vervallen aan regelrechte dumpingprijzen. Momenteel loopt een proefproject in Luxemburg dat in het najaar wordt geëvalueerd. De kans is groot dat je daarna ook bij Lidl in Vlaanderen een biefstuk voor amper 25 cent op de kop kan tikken.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

56 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Verstappen Martine

    Geen goede zaak voor de nog enkele kleine warenhuizen en de beenhouwers vrees ik. Let op ik ben tegen verspilling en ik eet geen vlees maar dit is toch niet goed voor het economisch evenwicht.

  • Dikke Van Aarschot

    is een heel slecht teken, dat is mensen aanzetten om te wachten tot het voedsel bijna ten einde consumatie is om toch goedkoper te kunnen kopen, de mensen die laag inkomen hebben gaan daar trachten gebruik van te maken, doch heeft iedere burger gelijke kansen in een democratie , dus heeft hij recht op vers voedsel en geen vervallen bazaar. politiek word aub wakker!!!!!!!!

Lees meer