Illustratiefoto.
photo_news Illustratiefoto.

Carrefour roept dunne kalkoenschnitzels van Le Gaulois terug

Wegens de mogelijke aanwezigheid van salmonella heeft het bedrijf LDC-Sable uit voorzorg de kalkoen dunne schnitzels van het merk Le Gaulois uit de handel genomen. Verkochte producten worden teruggeroepen bij de consument. Dat meldt Carrefour Belgium in een persbericht.

De mogelijke symptomen van een salmonellabesmetting zijn buikkrampen en diarree, vaak vergezeld van koorts. Deze symptomen doen zich meestal voor binnen de 12 tot 72 uur na de besmetting. De symptomen kunnen ernstiger zijn bij jonge kinderen, zwangere vrouwen, oudere personen of personen met een verminderde immuniteit.

Het betreft lotnummer 0119337096 (te gebruiken tot 15 augustus 2019). De dunne kalkoenschnitzels van Le Gaulois zijn per twee verpakt.

Consumenten die dit product in hun bezit hebben, worden gevraagd om ze niet te consumeren en ze terug te brengen naar hun verkooppunt, waar ze terugbetaald zullen worden.

Meer info bij de klantendienst van Carrefour Belgium (0800/9.10.11) op werkdagen van 8.30 tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 17 uur. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Stefan Vantstraat

    Eindelijk! Dat werd tijd! Schande is het!

  • Marc Geerts

    Hoe is het mogelijk dat deze producten uit het fabriek kunnen vertrekken.

Lees meer