Carrefour Peterselieworst.
RV Carrefour Peterselieworst.

Carrefour roept peterselieworst terug wegens foute vervaldatum

Warenhuisketen Carrefour roept een verpakking van de eigen peterselieworst terug. De vermelde ingrediënten en vervaldatum zijn verkeerd en de allergenen stemmen niet overeen met het product. Dat meldt de keten in een persbericht. Het gaat om een verpakking van 150 gram, met vervaldatum van 26 mei 2019. De juiste vervaldatum is 23 mei.

Het lotnummer van de bewuste verpakking is 31930_D, met EAN-code 5400101007741 en als code op het etiket 5400101007758.

Deze producten zijn uit de handel gehaald, maar er werden wel een aantal producten verkocht. Wie deze producten in bezit heeft, wordt gevraagd om deze niet te consumeren en ze terug te brengen naar hun verkooppunt, waar ze terugbetaald zullen worden. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Stefanie van Dijk

    En in plaats van een nieuwe datum op printen wordt het vernietigd zeker, pure verspilling van prima voedsel Ik roep iedereen die zo'n pakske heeft liggen op om even met pen de 26 in 23 te veranderen en het voor de 23e te nuttigen Enkel die met een voedselallergie of die het tot de 26e willen laten liggen kunnen het beter wel terugbrengen

Lees meer