photo_news

Colruyt roept gehakt terug uit twintigtal winkels zonder beenhouwerij

De supermarktketen Colruyt roept pakken runder- en varkensgehakt terug uit twintig Colruyt-winkels waar er geen beenhouwerij is, en uit de CoMarkt in Bouwel. Er werd salmonella aangetroffen in het gehakt, zo laat Colruyt weten.

De terugroepactie omvat runder- en varkensgehakt, verpakt in porties van ongeveer 500 gram, met als artikelnummer: 11067 en als houdbaarheidsdatum 24/09/2019. Het gehakt werd op 18 en 19 september verkocht. 

De betrokken winkels zijn: Colruyt Molenbeek, Colruyt Laken, Colruyt Schaarbeek, Colruyt Haachtsesteenweg, Colruyt Kelmis, Colruyt Eupen, Colruyt Bouillon, Colruyt Dampremy, Colruyt Courcelles, Colruyt Linkeroever, Colruyt Haacht, Colruyt Lanaken, Colruyt Balen, Colruyt Stabroek, Colruyt Langelzenstraat, Colruyt Deurne Noord, Colruyt Maaseik, Colruyt Eppegem, Colruyt Helchteren, Colruyt Hoboken en CoMarkt Bouwel.

De andere 223 Colruyt-winkels met een beenhouwerij zijn niét betrokken, benadrukt Colruyt. Wie het runder- en varkensgehakt in zijn koelkast heeft liggen, kan het terugbrengen naar de winkel. Het wordt dan terugbetaald. 

Voor meer informatie kunnen klanten terecht bij de klantendienst van Colruyt Group op het nummer 0800-99.124. 

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bern Vermeulen

    erger met de dag, en niet alleen bij colruyt, bovendien heeft niet iedereen internet, of de krant, en die weten van niets natuurlijk, meer voedselcontrole is echt nodig en niet alleen bij colruyt, vroeger was vers vlees betrouwbaar, nu koop ik meer en meer 'verpakt in de fabriek' produkten, die zijn veel strenger gecontroleerd.

  • MONIQUE NAGELS

    Dat mag toch niet gebeuren? Er moet scherpere kontrole zijn vooraleer het verkocht word .. les wat je koopt moet toch in orde zijn??

Lees meer