2 Peter Hernou test 200 soorten koffiecapsules en -pads.
Steven Richardson Peter Hernou test 200 soorten koffiecapsules en -pads.

Exclusief voor abonnees

De ultieme koffiecapsuletest voor Nespresso, Senseo en Dolce Gusto: dit zijn de 50 beste koffies en deze zijn niet te drinken

Om de maar liefst 200 soorten koffiecapsules en -pads die de supermarkten aanbieden voor Nespresso-, Dolce Gusto- en Senseo-toestellen te beoordelen, bracht koffieconsulent en wereldkampioen Latte Art Peter Hernou niet alleen smaak en geur in rekening. “Ook andere factoren, zoals de doorlooptijd, hebben veel impact op het resultaat.” De test vind je onderaan het artikel.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • raf peeters

    @Jean De Grande,Beste koffie is zelf malen,in espressomachine(zonder capsules), geen afval en koffie recycleren en gebruiken om bloemaarde ph waarde te verbete-ren.Capsule koffie lekker?.Er zit heus geen koffie van 60€/kg in,zwijgen vd aroma's, stabilisatoren en bewaarmiddelen.Vers gebrande koffie nog nooit geroken zeker en koffiemolen zal ook wel onbekend zijn.90%capsules plastiek en niet te recycleren. Alles op stelten voor milieu maar o wee men confronteert de realiteit.Wie zevert?.

  • raf peeters

    Jean De Grande ,antwoord van een betweter die meent milieu bewust te zijn maar net het tegendeel ,de generatie van vandaag .Als je iets milieu bewust was maakte je koffie zonder Uw capsules maar dat is het probleem ,je kunt het zelfs niet eens.

Lees meer