4 Diëtiste Iris Daems.
Carline Vandercruyssen Diëtiste Iris Daems.

Exclusief voor abonnees

Diëtiste Iris Daems keurt 11 soepen uit een pak: “Een groentesoep zou de meest gezonde keuze moeten zijn, maar deze raad ik niemand aan”

Soep uit een pak, makkelijker kan het haast niet tijdens deze druilerige wintermaanden. Maar is het wel een gezonde en lekkere keuze? Diëtiste Iris Daems keurt 11 groente-, kippen- en tomatensoepen op smaak én kwaliteit. “Vergelijken met een verse soep? Dit is chemische rommel.”  

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Coen Geurts

    Volgens de wet moeten ze op de verpakking zetten wat in die doos zit. En als we dat niet geloven maken ze ons iets anders wijs. Van zodra voedselindustrie iets produceert is het gegarandeerd bewerkt of verdund of … met chemische troep. Alles wat goedkoop is duwen ze erin. Palmolie, soja, afval; niks is te gek.

  • Freddy Madou

    Diepvries groenten moeten zeker niet onderdoen voor verse groenten de vitaminen zitten er nog in, bij verse groenten spoel je de vitaminen weg en veel minder werk aan.

Lees meer