Kos

Hoe tevreden ben jij over je bank?

De manier waarop banken met hun klanten omgaan is de voorbije jaren sterk veranderd. Voor sommige mensen verdient dat applaus, voor andere niet. Hoe tevreden jij bent van jouw bank, dat willen we dan ook graag weten. Zo help je mee aan een algemene betere dienstverlening bij de banken. Wie de enquête invult onderaan het artikel, maakt bovendien kans op een iPhone X.

Ongeacht de som geld die je bezit, om de bank kan je maar moeilijk heen. Iedereen heeft wel ergens een zichtrekening lopen en vaak ook een spaarrekening en een pensioenspaarplan. En net zoals de meeste Belgen klop je waarschijnlijk vroeg of laat ook bij de bank aan voor een lening voor een huis of een ander groot project.

Wijzigende dienstverlening

Tien jaar geleden moest je nog voor zowat elke transactie naar een plaatselijk bankkantoor. Die tijd is voorbij: je kan nu bijna alle bankzaken van thuis uit regelen. Banken worden daarbij ook steeds innovatiever. Naast de stilaan ingeburgerde home banking, kan je nu eenvoudige online verzekeringen afsluiten of beleggingsadvies inwinnen. Zo wordt het bankkantoor een plek waar je enkel nog naartoe trekt om de meest persoonlijke zaken te regelen. Mede door die afstand is het voor de banken wel wat koffiedik kijken om te achterhalen wat je werkelijk denkt over hun service. Voel je je altijd vlot en professioneel geholpen? Welke punten zijn voor verbetering vatbaar? Krijg je geen genoeg van alle digitale snufjes of gaan de huidige evoluties jou toch iets te snel?

Vul de enquête in en win een iPhone X

Op deze en andere vragen kan je een antwoord geven via een online enquête onderaan het artikel. Ze neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Op basis van jouw mening kunnen banken hun werking bijsturen. Wie deelneemt, kan in één moeite een iPhone X 64 Gb (ter waarde van 999 euro) winnen. 

Lees ook:

Bpost bank trekt enkele tarieven op in 2019

Goede punten voor KBC en Belfius op Europese stresstest

Apple Pay beschikbaar in België

Bronspaargids.be

42 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • james vroman

    die miljarden winsten gaan nog wat stijgen veel banken rekenen 50 cent aan per afhaling /betaling vanaf 1 jan 2019 ..

  • emiel hayen

    Banken waar je nooit meer terecht kan tenzij na afspraak, overschrijvingen die niet meer in een brievenbus mogen zoals bij KBC. Proberen iedereen op elke manier aan internetbankieren te krijgen terwijl ze verzwijgen dat bij hacking en je pc niet perfect beveiligd is je geen cent v je gestolen geld terug zal krijgen. We mochten banken redden en wàt kregen we terug?

Lees meer