De nieuwe variant van Jägermeister smaakt naar koffie.
Jägermeister De nieuwe variant van Jägermeister smaakt naar koffie.

Jägermeister lanceert nieuw drankje met koffiesmaak

De populaire kruidenlikeur Jägermeister brengt binnenkort een nieuwe variant op de markt: de Jägermeister Cold Brew Coffee, met de smaak van koffie en een vleugje cacao.

De kruidenlikeur, die gemaakt wordt in Duitsland, is populair in het uitgaansleven en bij wintersporters tijdens de après-ski - of bij sommigen zelfs tijdens het skiën. Het originele drankje bestaat uit 56 soorten kruiden, bloesems en vruchten. In deze variant komen daar Arabica koffiebonen en een vleugje cacao bij.

“De nieuwe variant drink je best ijskoud”, laat het merk weten. “Zet de fles in de diepvriezer en schudt er hevig mee vooraleer je een shotje serveert.” Het zou ideaal zijn voor wie een stevige opkikker nodig heeft. Het drankje heeft een alcoholpercentage van 33%, iets minder dan de originele kruidenlikeur. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer