4 De sneakers van Lidl kosten in de winkel 12,99 euro maar worden op Ebay aangeboden aan 254 euro.
Ebay De sneakers van Lidl kosten in de winkel 12,99 euro maar worden op Ebay aangeboden aan 254 euro.

Lidl verkoopt sneakers, kousen en T-shirts en kan vraag amper bijhouden

Supermarktketen Lidl is gestart met een eigen kledinglijn. Het gaat om T-shirts, slippers, kousen en sneakers in de bekende geel-blauw-rode kleuren van het merk. De ‘foute’ kledij verkoopt zo hard dat de keten de vraag amper kan bijhouden. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In ons land zijn de items sinds gisteravond te koop op de website. Vroeger dan gepland, vanwege de grote interesse. Dat die er was, werd duidelijk in Nederland, waar de verkoop gisteren startte. Klanten graaiden er spullen uit de rekken, nog voor de prijzen erbij hingen. Niet altijd voor eigen gebruik, zo blijkt. Op Ebay worden de sneakers, die in de winkel slechts 12,99 euro kosten, inmiddels al aangeboden voor 254 euro.

Ook de t-shirts voor heren zijn al uitverkocht op de Belgische webshop van Lidl. De T-shirts en de slippers kosten 3,99 euro, de kousen heb je voor amper 0,99 euro.

4
Lidl
4
Lidl
4
Lidl

29 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • raf peeters

    @Filine Noé ,en wat denk je wat je doet als je met schoenen van Nike rondloopt met een embleem erop ,dat is geen reclame maken?.Overigens die Nike schoenen kos-ten in productie ook niet meer dan 5 a 7€ geproduceerd in Indonesie,Vietnam, Korea (kijk in schoenen) en worden eerst aan 120€ (en meer) aangeboden om vervolgens in de out let ook amper 15€ te kosten een jaar later

  • Yovanni Rochus

    Is dat niet illegaal, de producten aan torenhoge prijzen verkopen op eBay?

Lees meer