11 Luc Bellings proeft Brusselse wafels met chcocolade schepijs.
Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photo News Luc Bellings proeft Brusselse wafels met chcocolade schepijs.

Exclusief voor abonnees

Luc Bellings proeft Brusselse wafels met ijs. “Deze wafel werd twee keer gebakken. Resultaat: nul smeuïgheid, één en al ­droogte”

Na een ommetje vorig jaar in de Ardennen keren sterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten deze zomer weer voltijds naar de Belgische kust terug. Zeven zaterdagen, vijfendertig nieuwe restaurants, zeven oerklassieke gerechten. Vandaag op het menu: Brusselse wafel en chocolade schepijs.            

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Gino Denil

    Er zijn veel van die zaken die het zich gemakkelijk maken. De beste doen het nog met vooraf gebakken wafels die ze een tweede keer bakken. Sommige doen het zelfs met diepvrieswafels die ze opwarmen. Maar in beide gevallen riskeer je karton. Een goede Brusselse wafel is krokant van buiten en smeuïg binnen in.

  • Gil Groenewijn

    Veel reacties - afbrekend en negatief voor Bellings - omdat men reageert zonder het artikel te hebben gelezen ( in de krant !! ) , anders zou men weten dat hij zegt hoe het te doen volgens hem en dat hij ook 10/10 geeft en niet alles afgebroken wordt door hem. Het is een goede serie, elk jaar weer, elke kustbezoeker mag immers weten waar het goed, minder goed ,slecht en zeer slecht is. Dank u Bellings.

Lees meer