.
Thinkstock .

Ook benzine wordt duurder: prijs stijgt naar hoogste niveau in drie jaar

Benzine tanken wordt morgen opnieuw duurder. Voor Benzine 95 E10 stijgt de prijs zelfs naar het hoogste niveau in ruim 3 jaar. De dieselprijs was eerder deze week al naar het hoogste peil ooit gestegen.

De federale overheidsdienst Economie kondigt aan dat de maximumprijs voor Benzine 95 E10 met 1,8 eurocent stijgt tot 1,553 euro per liter. Bij Benzine 98 E5 bedraagt de stijging 1,6 eurocent tot 1,637 euro per liter.

De prijsstijging is een gevolg van schommelingen van de koersen van olieproducten en/of biocomponenten op de internationale markten.

75 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eduard Vanderheyden

    Loont het eigenlijk nog om te gaan werken? Ik denk dat als je werkt en 50km enkel per dag of 100km X 21 dagen en met benzine rijd je beter gaat Stempelen.

  • Geert Steyaert

    Stem op de groenen en je bent zeker bestolen. Op alle vlakken zal men betalen & bedrijven zullen nog verder weg trekken uit België. Geef groen nooit de macht mensen.

Lees meer