mijnbox.be

PROMOJAGERS SUPERTIP: deze indrukwekkende verwenbox kost nu maar derde van prijs

De feestdagen komen in zicht en dan start weer de jaarlijkse zoektocht naar cadeautjes. Als het van de leden van de Facebookgroep Promojagers België afhangt, zal er dit jaar ook een verwendoos van Mijnbox.be onder de kerstboom liggen. Je kan die nu voor een derde van de prijs kopen.

De leden van Promojagers België - die intussen al met meer dan 150.000 zijn - hebben een neus voor koopjes en zijn dezer dagen erg enthousiast over de aanbieding van Mijnbox.be. Voor de box vol verwenproducten betaal je nu immers maar 69,50 euro in plaats van de werkelijke waarde van 214,86 euro. Beheerder Gunther Devisch van Promojagers België maakt er dan ook zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

Dolce Gusto

Wat er allemaal in zit? Een koffiezet Dolce Gusto Mini Me met vijf dozen capsules, verscheidene soorten chips en fruitsap, Bifiworstjes, Pepsicola, Cécémel, Nesquick, Madeleinekoekjes, pasta en passata, toiletpapier, wc- en allesreiniger van Frosch, schuursponsjes, superglue, tandpasta en een tandenborstel van Colgate, shampoo van Schwarzkopf en twee plooibakken voor spullen.


Daarnaast krijg je ook een hele stapel waardebonnen, onder meer voor Hubo (10 euro korting), Makro (25 euro korting), Center Parcs (150 euro) en Holiday Suites (10 procent).

“Zulke boxen zijn altijd erg populair in onze groep”, aldus Devisch. “Er komt heel veel reactie op. Zeker nu je maar liefst 145,36 euro kan besparen. Zo’n box is ideaal voor de feestdagen.”

Snel zijn is de boodschap, want er zijn er maar 10.000. “Vrijdagmiddag waren er nog maar een paar honderd weg, dus voorlopig zijn er wel nog veel te scoren”, zegt Devisch nog. Je vind ze hier.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jens Vranckx

    dat ziet er toch geen 214€ waard uit. €69 is zelfs al te veel voor die producten. Ze hebben jullie liggen.

  • gunther vermoesen

    doe die bio eruit en ik koop hem

Lees meer