4
RV

PROMOJAGERS SUPERTIP. Grote stockverkoop met kleding en schoenen vanaf 1 euro

De bekende schoenenketen Bristol organiseert een grote opruiming in een hele reeks filialen, en volgens de Facebookgroep Promojagers België kan je er indrukwekkende koopjes doen. “Schoenen, kleding en accessoires gaan er over de toonbank voor prijzen vanaf 1 euro”, weet beheerder Gunther Devisch, die er meteen zijn wekelijkse supertip van maakt voor de lezers van HLN.

De stockverkoop vindt op zaterdag 22 februari plaats, maar volgens de beheerder van Promojagers België, een groep waarin leden de strafste promoties met elkaar delen, kan je in heel wat vestigingen van de keten ook op vrijdag al koopjes doen.

Openingsuren

De deelnemende Bristol-filialen zijn onder meer die in Ninove, Geraardsbergen, Menen, Ieper, Lichtervelde, Aalst, Gent, Sint-Niklaas, Houthalen, Opglabbeek en Waregem. Je kan er langs tijdens de normale openingsuren van de winkels op zaterdag.

“Het is echt de moeite”, aldus Devisch. “De kortingen gaan tot 70 procent en je vindt er heel wat spullen van maar één, twee of drie euro. Onze leden zijn er alvast heel enthousiast over.”

LEES OOK: Colruyt voert strenge regels in: “Met 7.000 bonnen langs de kassa, dát zal niet meer lukken”

4
RV
4
RV
4
RV

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Loesje Vranken

    Ik koop alleen degelijke duurzame kledij en schoenen in kleiner zelfstandige zaken. Zo blijven die bestaan en draag ik speciale, originele, extravagante kledij en schoenen die volledig passen bij mijn aard.Het is altijd een waaaw heel speciaal en veel complimentjes. Het is mijn personage dat ik hierdoor uit en er lopen geen 3 mensen met hetzelfde rond.Na wasbeurt nog steeds piccobello !!

  • Vaneylen Pierre

    tot spijt van wie benijdt. De Kleine Winkelier gaat verder ten onder. De oude stadscentra gaan in rasse schreden verschrompelen tot getto's waar de panden ingepalmd worden door allochtonen en asielzoekers. Fantastisch toekomst beeld. Voor wie het niet gelooft: bekijkt de interviews met de Duitsers in Hanau, die reeds jaren de teloorgang van hun stad zien, niettegenstaande alle "objectieve" visies over de economie in Duitsland.

Lees meer