ShutterStock

PROMOJAGERS SUPERTIP: hier krijg je Nordmann-kerstboom, friteuse én teppanyaki voor maar 74,99 euro (dat is met 200 euro (!) korting)

De feestdagen beginnen in zicht te komen en de leden van de Facebookgroep Promojagers België – die de strafste promoacties met elkaar delen – zijn al volop aan het denken over hun kerstboom en hun eindejaarsgeschenken. Waar ze volgens beheerder Gunther Devisch niet over uitgesproken raken? Het Kerstpakket van doe-het-zelfzaak Hubo.

Elke week selecteert Gunther Devisch een supertip uit de Facebookgroep voor de lezers van HLN.be en deze week hoefde hij er niet lang over na te denken. Er kwamen immers al meer dan 500 likes en reacties op een kerstpromo van doe-het-zelfzaak Hubo.

Kerstboom

In het speciale Kerstpakket van de winkelketen zitten een kerstboom van Nordmann – die als een van de beste beschouwd wordt omdat hij een mooie vorm heeft en zijn naalden niet verliest – en twee dure geschenken: een heteluchtfriteuse en een teppanyaki, allebei van Domo.


Normaal gezien betaal je voor de drie items 273,98 euro, maar Hubo schenkt 15.000 pakketten weg voor amper 79,99 euro. Deelnemen kan door een bestelling te plaatsen via deze website.

De actie loopt nog tot 17 november, maar op is op. Wie bij het ingeven van zijn bestelling de code FMJRCM1K gebruikt, krijgt bovendien nog 5 euro korting extra.

Je Kerstpakket afhalen kan op vrijdag 6 of zaterdag 7 december, in een door jezelf gekozen filiaal van Hubo. Mooi op tijd om het eindejaar op de gepaste manier in te zetten.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • rita prosse

    Heb prijzen opgezocht kom voor de 2 à items op 120€ zonder kerstboom is een mooi aanbod maar toch wat over geprijsd dat is een zeer dure kerstboom

Lees meer