Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP: Kortingen en gratis producten dankzij nieuwe digitale klantenkaart

Warenhuisketen Lidl lanceert een digitale klantenkaart en dat is de leden van de Facebookgroep Promojagers België (die de strafste promotieacties met elkaar delen) niet ontgaan. Beheerder Gunther Devisch testte ze meteen uit en scoorde gelijk kortingen en gratis producten. “Het is het gespreksonderwerp bij uitstek in onze community”, zegt hij.

Officieel wordt Lidl Plus maandag pas gelanceerd, maar je kan de app nu al downloaden op je smartphone. “Eerst moet je een winkelfiliaal naar keuze aanduiden en daarna kan je meteen coupons activeren”, aldus Devisch. “Elke week zijn er nieuwe in de aanbieding. En de Lidl Plus-kortingen komen bovenop eventuele andere promoties.”

Besparen

Zelf kon Devisch 9,42 euro besparen bij zijn eerste bezoek aan het warenhuis met Lidl Plus. “Ik heb de coupon 2+2 gratis op appelflappen gebruikt en die voor 30 procent korting op een pangasiusfilet. Verder kreeg ik bij aankoop van snacktomaten gratis een verpakking mozzarella en kreeg ik een potje olijven omdat ik voor meer dan 25 euro had aangekocht. Omdat het de eerste keer was dat ik de app gebruikte en ook meer dan 30 euro uitgaf, was er nog een extra korting van 5 euro.”


In totaal betaalde hij 41,26 euro in plaats van 50,68. “Bij elke aankoop met Lidl Plus krijg je ook nog een kraskaart waarbij je extra kortingen kan winnen. In de app heb je ook een overzicht van al je kastickets en kan je alle promotiefolders raadplegen”, zegt hij nog.

Op termijn zullen klanten gepersonaliseerde kortingsbonnen krijgen, op basis van hun koopgedrag. “Lidl maakt zich sterk dat je met de digitale klantenkaart elk jaar 500 tot 520 euro zou kunnen besparen”, aldus Devisch. “Goed nieuws dus voor ons, Promojagers.”

De app downloaden kan via bit.ly/LidlPlus-Android (Android) of bit.ly/LidlPlus-Apple (Apple).

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mark Gysen

    RECLAME LIDL : download lidl plus en bespaar tot 10 € per week Dit is echter alleen mogelijk met moderne GSM en zo worden velen uitgesloten Hierbij mijn reactie aan Lidl Vermits mijn echtgenote een Android versie 4.2.2 heeft op haar GSM kan zij LIDL PLUS niet laden en kan zij geen gebruik maken van de kortingen. Ook mijn schoonouders en vele anderen(meestal oudere) mensen die niet over een smartphone beschikken kunnen dit niet

  • anne heimes

    Pangasius ,beurk ,de slechtste vis die er is .

Lees meer