2 Sodastream
HLN & SodaStream Sodastream

SodaStream stunt met pakket om thuis bier te brouwen en wij geven er meer dan 200 weg

Omdat we niet allemaal naar Rusland kunnen reizen bedacht SodaStream een uniek pakket voor de thuisblijvers: een pakket waarbij je een concentraat moet toevoegen aan bruisend water om je eigen bier te brouwen.

Het bier is geïnspireerd op "Kvass' een traditioneel Russische gerstenat dat wat weg heeft van Pils bier. Met het flesje concentraat bijgeleverd bij dit pakket kan je maar liefst 2 liter bier serveren voor iedereen die bij jou thuis komt supporteren voor de Rode Duivels. En geraak helemaal in de stemming met de bijhorende Russische muts.

Zou je dit graag zelf eens proberen? Het pakket is jammergenoeg nog niet in België verkrijgbaar. Maar het goede nieuws is: dankzij SodaStream mogen wij meer dan 200 lezers zo'n pakket thuis bezorgen.

We hebben een kleine WK-jackpot opgezet om de prijzen onder onze lezers te verdelen. Heb jij drie Belgische vlaggen? Dan ben je meteen een van onze winnaars! Succes!

2 SodaStream
HLN & SodaStream SodaStream

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Nils De Vriendt

    Daniel, je gas waar je op kookt of op verwarmd komt uit Rusland, die de Krim annexeerden. De ruwe olie waar diesel of benzine van gemaakt wordt komt van het midden oosten, één groot conflictgebied. Als het toestel niet binnenkomt om die reden ben jij een hypocriet!

  • Daniel Mignolet

    Soda sream fabriek is gebouwd op geannexeerd Palestijns gebied door Israël. Toch niet onbelangrijk dat te weten. Bij mij komt het nooit binnen zelfs gratis.

Lees meer