Sonia heeft haar lesje geleerd. “Ik gebruik nu altijd een winkelkar, die geeft me in geval van nood houvast. Vroeger gebruikte ik een mandje als ik niet veel boodschappen nodig had”
Joel Hoylaerts / Photo News Sonia heeft haar lesje geleerd. “Ik gebruik nu altijd een winkelkar, die geeft me in geval van nood houvast. Vroeger gebruikte ik een mandje als ik niet veel boodschappen nodig had”

Exclusief voor abonnees

Sonia (72) getuigt waarom je in groente-rayon beter niet valt over een radijs: “Sleep je eerst naar andere afdeling en roep dan pas om hulp”

“Glijd je in de groente-afdeling uit over een blad sla of een radijs? Verbijt even de pijn. Sleep je éérst naar de droge voeding. Roep dan pas om hulp”. Dat is de gouden raad van Sonia Lauwers (72), ervaringsdeskundige tegen wil en dank.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

55 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Patrick Van puymbroeck

    Kijk dan ook waar je loopt die radijs ziet ge al van meters liggen maar met u kop in de lucht tja zo gaat ge nog veel vallen en moete zagen

  • Altijd Eerst nadenken

    Zelf je verantwoordelijkheid nemen... zou dat niet beter zijn. Goed dat dat mens juridisch op haar neus viel !!

Lees meer