epa

Exclusief voor abonnees

Zo voorkom je dat je plots honderden euro’s moet bijbetalen voor je huurauto

Een auto huren op vakantie is populair, maar je let best goed op voor addertjes onder het gras. Zo kun je in Spanje al voor 5 euro per dag een auto huren bij Goldcar. Een Britse consumentenorganisatie ontving zoveel klachten van klanten die achteraf honderden euro’s moesten bijbetalen dat ze de expliciete raad geeft nooit bij Goldcar te huren. Hoe voorkom je dat je wordt opgelicht? 

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Caroline Verbrugge

    Heb ook een auto vehuurd bij goldcar, ze vroegen 1100 euro borg, en waren kwaad toen ik geen verzekering wilde, maar had al een verzekering genomen via internet toen ik de auto boekte, er was niets aan toen ik hem terug bracht, alles was in orde, toen we 2 dagen thuis waren kreeg ik een mail dat er 2 beschadegingen aan waren met foto, s met die auto waar ze het stof hadden af geveegd hij was nogtans heel proper toen in hem inleverde, dus400 euro afgetrokken van mujn borg

  • Patsy Heirbaut

    Autoreisen op Tenerife, nog nooit problemen gehad.

Lees meer