Photo News

Diesel en stookolie iets duurder

De maximumprijzen van diesel en stookolie gaan morgen omhoog. Wie diesel (B7) tankt, betaalt maximaal 1,487 euro per liter, of 1,9 cent per liter meer. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie vandaag. 

De maximumprijs van stookolie stijgt met 1,15 cent per liter tot 0,6406 euro per liter, bij bestellingen van minstens 2.000 liter.

De prijsstijgingen zijn een gevolg van de noteringen van de olieproducten op de internationale markten, aldus de FOD Economie.

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Dave De vuyst

    Al 1,5 jaar niet meer getankt in België lang leve Duitsland en Nederland en winkelen doen we daar ook ineens vele male goedkoper

  • Stefanie van Dijk

    Uhm 12-8 diesel en stookolie gaan morgen omhoog; De prijsstijgingen zijn een gevolg van de noteringen van de olieproducten op de internationale markten, aldus de FOD Economie 13-8 Olieprijzen langdurig laag door handelsconflict tussen VS en China Wie wordt hier nu besodemieterd?

Lees meer