2 Onder meer Les Brasseries Georges uit de horecagroep van de broers Beyaz ging begin dit jaar failliet. De zaak uit het Brusselse Ukkel werd ondertussen overgenomen en is weer open.
Photo News Onder meer Les Brasseries Georges uit de horecagroep van de broers Beyaz ging begin dit jaar failliet. De zaak uit het Brusselse Ukkel werd ondertussen overgenomen en is weer open.

Exclusief voor abonnees

Net nu aantal faillissementen afneemt en er restaurants bijkomen: minister Ducarme bombardeert horeca tot ‘sector in crisis’

Een sector in crisis. Dat is de horeca in ons land sinds vandaag officieel. Een verrassing, want alleen de varkensboeren – getroffen door de varkenspest – hebben dezelfde status, met bijhorende steunmaatregelen. En ook de sector zelf komt uit de lucht gevallen met de plotse aankondiging van minister van middenstand Ducarme. Het aantal faillissementen in Vlaanderen neemt af en het aantal restaurants stijgt. Waar komt deze beslissing dan vandaan?

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Theo Beyens

    Gaan het nog moeilijker krijgen met de dure brandstoffen . Tanken moeten we om te gaan werken .

  • Stefanie van Dijk

    Lijkt me dus weer eens een duidelijk voorbeeld van ' geen kennis van zaken ' Hebben wel meer politici last van!

Lees meer