2
Photo News

Opvallend: beelden van Jupiler Pro League zullen tijdens matchen te zien zijn via... KBC

De komende 5 seizoenen heeft KBC de exclusieve rechten verworven voor het aanbieden van mobiele clips tijdens de matchen van de Jupiler Pro League (‘near live clips’). Daarnaast heeft KBC ook de niet-exclusieve rechten verworven op de online samenvattingen van alle wedstrijden. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

Alle voetballiefhebbers, zowel klanten als niet-klanten van KBC, zullen vanaf eind augustus KBC Mobile kunnen gebruiken om de goals en hoogtepunten tijdens de match én alle samenvattingen op het einde van het voetbalweekend te bekijken. KBC Mobile is de enige app in België die dergelijke ‘Goal alert’ zal aanbieden. 

Alle goals en hoogtepunten van je favoriete ploeg(en) worden met beeld en commentaar vrijwel onmiddellijk gepusht naar je telefoon tijdens de match zelf. Daarnaast kan je op het einde van het voetbalweekend de samenvattingen van alle wedstrijden herbekijken. 

Ben je nog geen klant van KBC, dan kan je toch gebruik maken van de KBC Mobile app, zonder dat je een bank- of verzekeringsproduct van KBC hoeft te hebben. Voor wie een betalende KBC-Plusrekening heeft, zit ‘Goal Alert’ vervat in de prijs. Wie geen KBC-Plusrekening bezit of wie geen KBC-klant is, betaalt een -volgens KBC- “zeer democratische prijs” voor ‘Goal Alert’.

Lees ook:

Start competitie in gevaar, nieuwe rechtszaken lijken zeker

Uitspraak BAS wordt voorlopig niet gevolgd: raad van bestuur Pro League organiseert nieuwe Algemene Vergadering

2
BELGA

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer