AFP

Rode cijfers op Wall Street

De aandelenbeurzen in New York zijn vandaag met verliezen gesloten. De zorgen om Turkije staken weer de kop op nadat Ankara hogere importheffingen op Amerikaanse producten had aangekondigd. 

Verder hadden mijnbouw- en oliebedrijven op Wall Street het moeilijk, door een flinke daling van de grondstof- en olieprijzen. Ook de techsector stond onder druk.

De Dow-Jonesindex eindigde 0,5 procent lager op 25.162,41 punten. De brede S&P 500 zakte 0,8 procent tot 2.818,37 punten en de technologiegraadmeter Nasdaq verloor 1,2 procent tot 7.774,11 punten. 

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Albert De Vries

    Goed zo, Erdogan prikt Trump effectief terug, blijkt hieruit. Zou veel meer moeten gebeuren bij illegale inmenging

  • rudolf jacobs

    wall street is al even nep als alle regeringen samen,allemaal opgezet spel,om die politiekers nog rijker te maken en straks hun boeltje te pakken en ergens op de wereld een veilige plaats gaan zoeken ,en laat het gepeupel maar oorlog voeren zij leven in weelde en dat is niet het dorpje in de kempen waar ik het over heb

Lees meer