BELGAONTHESPOT

Exclusief voor abonnees

Skeyes veroordeeld voor leeftijdsdiscriminatie: ook 25-plussers kunnen veiligheid luchtruim garanderen

Ouder dan 25? Dan is het onmogelijk om nog te solliciteren voor luchtverkeersleider bij skeyes. Zeven kandidaat-verkeersleiders trokken naar Unia, het gelijkekansencentrum daagde op zijn beurt de luchtverkeersleider voor de rechter voor leeftijdsdiscriminatie. Het krijgt daar nu gelijk voor: skeyes moet forse dwangsommen betalen zolang het niet ophoudt met de leeftijdsbeperking.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • gustaaf Van Bever

    Och, en wat met de discriminatie van ouderen die een autoverzekering willen afsluiten en te horen krijgen dat de Bank (Belfius ) geen verzekeringen meer afsluit vanaf zekere leeftijd? Ondanks een vlekkeloos van jarenlang schadevrij te rijden ??? Lichamelijk nog volledig in orde ?

  • remy lempa

    weer eens een rechter die niet begrijpt waar de klepel hangt , deze rechter zal ook de eerste zijn om een luchtverkeersleider te veroordelen als hij iets vergeet omdat hij te oud is. De mensen weten wel echt waar ze mee bezig zijn en luisteren niet naar een opgetrommelde beterweter die een rapport schrijft

Lees meer