Michaël Van Droogenbroeck
Steven Richardson Michaël Van Droogenbroeck

Hoe brengt je spaargeld wél op in 2019: dit zijn de tips van Michaël Van Droogenbroeck

Doet 2019 het op vlak van rendement beter dan 2018? Op het eerste gezicht lijkt dat niet moeilijk: 2018 was een rampjaar op de beurs, het spaarboekje bracht niets op en ook heel wat alternatieven lieten het afweten. In het nieuwe jaar hoeft dat niet zo te zijn, als je je investeringen maar spreidt.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Victor Bellens

    Als je zelf een bank hebt kan de ECB uw verliezen opkopen dat is winst. Als je aannemer bent kan je oude huizen opkopen en renoveren aan 6% Daar is ook winst op te maken op kosten van de staat. Voor ons zorgt Europa niet ze hebben zelf problemen.

  • peter colson

    Voor een pak mensen is dat echter een kwestie van keuze mr Geert Voet. 2 keer per jaar op reis, minstens eens per maand een citytrip, geregeld uitgebreid op restaurant gaan en elke 4 jaar een nieuwe en vooral dure auto. Logisch dat men dan geen cent kan sparen. Voor zo'n mensen helpt het ook niet wanneer ze 1000 euro per maand meer krijgen, ze geven ze uit voor ze het krijgen.

Lees meer