photo_news

Toch nog problemen met 80.000 AXA-bankkaarten

Er zijn vandaag nog steeds problemen met zowat 80.000 bankkaarten van AXA. Dat bevestigt een woordvoerder. Het is opnieuw mogelijk om te betalen in winkels of online, maar thuisbankieren en geld afhalen bij automaten van AXA blijft onmogelijk.

Gisteren bleek dat 80.000 debetkaarten van AXA die op vervaldag komen in december door een fout waren geblokkeerd. Afgelopen nacht zouden ze opnieuw worden geactiveerd, zo liet de bank weten.

Maar er blijven dus ook vandaag problemen opduiken. Kaarthouders hebben geen toegang tot thuisbankieren en de AXA-automaten. De bank adviseert de AXA-app of de itsme-toepassing te gebruiken, of naar de loketten te komen. De woordvoerder hoopt dat de problemen in de loop van de dag opgelost raken. 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ronald Van Beneden

    Mijn kaart is nog 3 jaar geldig en had gisteren dezelfde problemen. Volgens mij gewoon een gevolg van de fusie.

  • van roy jozef

    Voorproefje van wat ons te wachten staat bij volledige digitalisering bij alle banken.

Lees meer