Wil jij het verschil maken als IT’er? Deze werkgevers maken het mogelijk.
Shutterstock Wil jij het verschil maken als IT’er? Deze werkgevers maken het mogelijk.

Deze bedrijven doen elk IT-hart sneller slaan

Wil jij het verschil maken als IT’er? Deze werkgevers maken het mogelijk

Laat ons eerlijk zijn: als je een IT-diploma hebt, liggen de jobs voor het rapen. Maar wil jij méér dan zomaar een job? Wil je elke dag uitgedaagd worden, wil je creatief aan de slag kunnen en wil je dat je werk iets betekent? Bij deze bedrijven ben je aan het juiste adres.

3P

Lijkt het je wel wat om software te bouwen voor ziekenhuizen, OCMW’s, politie- en brandweerzones, scholen en universiteiten? Dan voel jij je meteen thuis bij 3P. Het jonge, dynamische bedrijf is namelijk gespecialiseerd in overheidsopdrachten. Omdat een uitstekende dienstverlening daarbij van cruciaal belang is, gaat 3P prat op eersteklas service. Ook ten opzichte van het personeel, trouwens. In ruil voor je inzet en enthousiasme krijg je bij 3P een bovengemiddelde verloning, fijne, gemotiveerde collega’s en heel wat doorgroeimogelijkheden.

Neem snel een kijkje op de jobpagina.

Smals

Misschien heb je de slogan ‘ICT for society’ al horen waaien? Het is de baseline van Smals, dé IT-dienstverlener voor werk, gezin en gezondheid. Het Belgische ICT-bedrijf focust zich al van oudsher op de informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg, met onder meer de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ) en het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV) als voornaamste klanten. Momenteel werken er meer dan 1850 knappe koppen bij Smals, maar er kunnen er altijd bij! Je komt terecht in een stabiele werkomgeving met een uitgebreid opleidingsaanbod en tal van kansen om je te ontplooien. Smals is niet voor niets al tien jaar op rij een Top Employer.

Overtuigd? Bekijk hier alle openstaande vacatures.

MIVB

Geen enkel domein van ons leven blijft onberoerd door IT. Dat geldt ook voor het openbaar vervoer. Het tramnet uitbreiden, de metro moderniseren, stelplaatsen bouwen … het is onmogelijk zonder de hulp van getalenteerde informatici! Daarom is de MIVB op zoek naar IT coordinators, IT engineers, business owners, analyst-developers en andere technische experten die de mobiliteit in onze hoofdstad willen helpen beheren. Je wordt beloond met een pak nieuwe kennis, een competitief salaris en een boeiende loopbaan.

Surf naar de jobsite en make IT happen!

Be-Mobile

Run je het verkeer liever vanuit Gent? Sluit je dan aan bij het team IT- en verkeersdeskundigen van Be-Mobile. Het bedrijf ontwikkelt hoogtechnologische mobiliteitsoplossingen die over de hele wereld gebruikt worden om het verkeer weer aangenaam te maken voor de reiziger, steden bereikbaar te houden en bedrijven optimaal te laten draaien. Hoe? Door orde in de verkeerschaos te scheppen: big data wordt verwerkt tot realtime-verkeersinformatie. De oplossingen van Be-Mobile gaan op basis van die realtime informatie het verkeer slim sturen. Deze technologie wordt ingezet in systemen voor verkeersgeleiding in steden, tolheffing op internationale wegen, MaaS smartphone apps, …

Zin om mee te strijden voor een betere mobiliteit, en dat in een informele sfeer waardoor alle collega’s met plezier de ‘extra mile’ gaan? Check dan hier de vacatures.

Realdolmen

Meer dan enkel IT? Bij Realdolmen zijn hun medewerkers de grootste troef dus daar zetten zij graag op in, via hun Employee Centricity Programma. In 2015 is Realdolmen gestart met een fundamenteel transformatietraject waarbij de centrale focus op de mens, eerder dan op ICT en technologie zelf kwam te liggen. ICT is immers hun vakmanschap, maar waar het echt om draait, zijn de mensen achter deze technologie. Omdat geëngageerde medewerkers zorgen voor de beste klantenbeleving, hebben zij eigen mensen in het hart van de organisatie geplaatst. Alles wat zij ondernemen vertrekt daaruit.

To get there, together! Daar gaan ze bij Realdolmen elke dag opnieuw voor. Ontdek het hier. 

Artilium

Als jij gefascineerd bent door het Internet of Things en graag zou bijdragen aan de ontwikkeling van next-generation telecommunicatietechnologie, is Artilium de geknipte werkgever voor jou. Een enthousiast team van ongeveer veertig ingenieurs geeft hier dagelijks de toekomst mee vorm, door vooruitstrevende oplossingen te ontwerpen die dagelijks miljoenen klanten met elkaar in verbinding brengen. Als onderdeel van de Pareteum groep is Artilium in volle internationale groei, dus je carrièreperspectieven zijn grenzeloos.

Wil je meer weten? Klik dan hier. 

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • christophe van boom

    Lang leve Smals ! Best employer ever ... :)

  • adam naaktgeboren

    ICT ers krijgen veel meer voordelen en voorwaarden in grote bedrijven dan in ziekenhuizen. Dat is enkel voor managers weggelegd. Je moet goed zot zijn om nog een ziekenhuis te solliciteren. Daar gaat het grove geld continu naar hogere kaderleden, directie en artsen. Succes

Lees meer