CoD: Mobile
Activision CoD: Mobile

‘Call of Duty’ voor de smartphone is nu te downloaden (maar opnieuw niet in België)

De mobiele versie van de shootergame ‘Call of Duty’ is vanaf vandaag te downloaden voor iOS en Android. Het schietspel heeft onder andere een battle-royalemodus voor honderd spelers. In België komt de game echter niet uit.

De mobiele versie van Call of Duty is geïnspireerd op games uit zowel de Modern Warfare- als Black Ops-series. De game bevat modi als Frontline, Team Deathmatch, Domination, Gun Game en Search & Destroy. Dergelijke potjes kunnen gespeeld worden op maps als Nuketown, Hijacked, Crash en meer.

Los daarvan is er een omgeving voor battle-royalegevechten met maximaal honderd spelers. Het is mogelijk om alleen te spelen, of in duo’s of squads van vier. De battle-royalemodus bevat voertuigen om over land, door water en in de lucht te manoeuvreren. Spelers moeten kiezen uit één van zes verschillende Classes.

In België komt de game niet uit. Waarschijnlijk heeft dat de maken met de microtransacties in het spel en de strenge regels in België omtrent lootboxes. Nintendo brengt om die reden ook geen smartphonegames meer uit in het land.

Lees ook: Mario Kart eindelijk speelbaar op iOS en Android (maar niet in ons land)

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Renè Grondzi

    Belachelijk, ik schaam me voor belgie dat zij nog voor zoiets doen.Binnen kort mogen wij zelf geen merk kledij kopen en tv zenders gaan om 8u uit zoals in de jaren 70/80 belachelijk. Het is all 2020 mensen mogen doen wat ze willen niemand gaat belsissen wat wij mensen mogen of niet en zeker niet voor een game want dat what ik hier heb gelezen is geen democratie maar pure komunisme.Geen wonder dat elk land will niet meer in europese uni zijn want met zo antisosial mentaliteit gaat niemandwillen

  • Osabuohien Dele

    drm dat ik het niet in de ios store kan vinden echt jammer dit :(

Lees meer