CoD: Mobile
Activision CoD: Mobile

‘Call of Duty’ voor de smartphone is nu te downloaden (maar opnieuw niet in België)

De mobiele versie van de shootergame ‘Call of Duty’ is vanaf vandaag te downloaden voor iOS en Android. Het schietspel heeft onder andere een battle-royalemodus voor honderd spelers. In België komt de game echter niet uit.

De mobiele versie van Call of Duty is geïnspireerd op games uit zowel de Modern Warfare- als Black Ops-series. De game bevat modi als Frontline, Team Deathmatch, Domination, Gun Game en Search & Destroy. Dergelijke potjes kunnen gespeeld worden op maps als Nuketown, Hijacked, Crash en meer.

Los daarvan is er een omgeving voor battle-royalegevechten met maximaal honderd spelers. Het is mogelijk om alleen te spelen, of in duo’s of squads van vier. De battle-royalemodus bevat voertuigen om over land, door water en in de lucht te manoeuvreren. Spelers moeten kiezen uit één van zes verschillende Classes.

In België komt de game niet uit. Waarschijnlijk heeft dat de maken met de microtransacties in het spel en de strenge regels in België omtrent lootboxes. Nintendo brengt om die reden ook geen smartphonegames meer uit in het land.

Lees ook: Mario Kart eindelijk speelbaar op iOS en Android (maar niet in ons land)

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Osabuohien Dele

    drm dat ik het niet in de ios store kan vinden echt jammer dit :(

  • Sven Alliët

    Download gewoon apptoide op je internetbrowser op je smartphone. Zoek Call of Duty Mobile en download daarop . Werkt perfect.

Lees meer