Rockstar Games

Cowboygame ‘Red Dead Redemption 2' binnenkort ook op pc

De populaire videogame Red Dead Redemption 2 is binnenkort ook op de pc te spelen. Dat maakte ontwikkelaar Rockstar Games vandaag bekend. De game kwam vorig jaar oktober alleen uit op de Playstation 4 en Xbox One.

In RDR2 spelen gamers met Arthur Morgan, een outlaw in het wilde westen die met zijn bende op de vlucht is geslagen voor de Amerikaanse overheid en moet zien te overleven in een wereld die alsmaar meer verandert en moderniseert.

De game werd ontzettend goed ontvangen en bekroond met allerlei belangrijke gameprijzen. PC-gamers kunnen vanaf 5 november hun cowboyhoed uit de kast halen, want dan komt de game uit.

Bekijk ook: prettig gestoorde gamers wandelen met borden stoverij door hele wereld Red Dead Online

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Anthony Vandooren

    Sjaak. Dit zat er sowieso aan te komen. En wees gerust, je vrienden zullen het spel een 2de maal mogen aankopen voor pc :)

  • sjaak vanslembrouck

    Tot zover "exclusive" veel idioten hebben hebben al hun console gekocht enkel voor dit spel, zelfs enkele van mijn meer simplele vrienden. Meermaals gezegd dat dit zou gebeuren en zo geschiede. Laten we voor de simplelen hopen dat dit ook op hun pc beschikbaar komt zonder extra kosten sinds microsoft laatste tijd vele van hun games beschikbaar stelt op beide platforms na aankoop.

Lees meer