Screenshot uit de ‘reveal trailer’ van Fifa 20.
RV Screenshot uit de ‘reveal trailer’ van Fifa 20.

FIFA 20 komt op 27 september uit en krijgt straatvoetbalmodus

FIFA 20 komt op 27 september uit en bevat voor het eerst sinds FIFA Street uit 2012 weer een straatvoetbalmodus. Daarin kunnen spelers bijvoorbeeld de bal via de muur ketsen. Ook zijn er verbeteringen op het gebied van bediening en ‘ball physics’.

De straatvoetbalmodus heet Volta. Spelers kunnen teams besturen van verschillende grootten en eventueel zelfs zonder keeper spelen. Ook is er uitgebreide personalisatie mogelijk: spelers kunnen een man of vrouw zijn en hoeven niet eens per se sportkleding te dragen. Zelfs een spijkerbroek is mogelijk, om dezelfde variatie in het echte straatvoetbal af te spiegelen. Je kan kiezen uit verschillende speelvelden, waaronder een kooi in Londen, een dak in Tokio en een viaduct in Amsterdam.

Aan de technische zijde heeft EA verbeteringen aangebracht op gebied van de AI-spelers (de spelers die door het spel worden aangestuurd), ‘ball physics’ (de manier waarop de bal reageert) en het schieten. Bekijk hieronder de eerste beelden in de officiële trailer.

FIFA 20 komt op 27 september uit voor Windows, PlayStation 4 en Xbox One.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • HENDRIK WECKSELER

    Ja vroeger had je FIFA street ook voor mij hoeft dit er niet in maar kijk zoals elk jaar wel uit naar de nieuwste versie

Lees meer