‘Animal Crossing’-update
Nintendo ‘Animal Crossing’-update

Grote zomerupdate ‘Animal Crossing: New Horizons’ op komst

Goed nieuws voor trouwe gamers van ‘Animal Crossing: New Horizons’ op de Nintendo Switch: op 3 juli komt er een update aan met gloednieuwe mogelijkheden om je eiland verder te ontdekken en decoreren.

Nintendo heeft vandaag op het officiële Twitteraccount van Tom Nook, de wasbeer waar je altijd geld aan verschuldigd bent, een nieuwe update uit de doeken gedaan. Binnenkort kan je niet alleen rondrennen op je eiland, maar ook in de oceaan zwemmen en duiken op zoek naar nieuwe zeedieren. Die kan je vervolgens bij Blathers aan het museum doneren of verkopen.

Daarnaast zullen er nieuwe meubels en andere voorwerpen zijn die je kan maken met nieuwe DIY-recepten. Binnenkort zal je ook opnieuw kennis kunnen maken met het vertrouwde personage Pascal. Als je aan het duiken bent, zal de otter soms naar boven zwemmen om je vangst te ruilen tegen DIY-recepten.

Later in augustus komt er ook een tweede update aan, al verklapt de trailer al subtiel dat vuurwerkshows mogelijk terugkomen. In andere games in de ‘Animal Crossing’-reeks kon je doorheen de maand augustus elke zaterdag- en zondagavond genieten van een vuurwerkspektakel. 

Lees ook: GAMEREVIEW. ‘Animal Crossing: New Horizons’ bundelt alle vervelende dingen uit andere games en perfectioneert ze

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer