Link en Zelda zijn te zien in de teaser die Nintendo deelde.
RV Link en Zelda zijn te zien in de teaser die Nintendo deelde.

Nintendo toont eerste beelden vervolg ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’

Nintendo werkt aan het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De Japanse spellenmaker heeft een korte trailer getoond tijdens zijn Nintendo Direct-livestream ter gelegenheid van de E3-gamebeurs.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In de beelden is te zien dat Link en Zelda een soort crypte verkennen, waar ze niet alleen hiërogliefen aantreffen, maar ook een ondood wezen. Zoals ook met de allereerste trailers van Breath of the Wild, zijn deze eerste beelden meer dan een beetje cryptisch.

Dat Nintendo een nieuwe Zelda maakt, viel te voorspellen, maar dat het een game zou zijn die zich opnieuw in het Breath of the Wild-universum afspeelt, was niet zeker. Het zou niet de eerste keer zijn dat Nintendo met Zelda ten opzichte van voorgaande games een andere richting uitgaat. Nintendo geeft de game nog geen releasedatum. De game heeft zelfs officieel nog geen titel.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tarik Akan

    BotW vond ietwat tegenvallen door het ontbreken van dungeons, super grote wereld waarin bitterweinig te beleven was en gebrek aan variatie vijanden. Mystiek en magie waren geen ingrediënten helaas. Heb grote verwachtingen voor het vervolg.

  • jos Overvelt

    Ben net Breath of the Wild aan het spelen, geweldig spel. Benieuwd wat het verhaal nu gaat worden.

Lees meer