2 .
Shutterstock .

Exclusief voor abonnees

‘Eveline’ gebruikte Kik om Stan Van Samang in de val te lokken: chatapp is berucht voor sexting en pedofilie

“Voeren we het gesprek niet verder op Kik?” Dat is wat Stan Van Samang (41) te horen kreeg van de intussen beruchte ‘Eveline’. Instagram was niet geschikt om echt ‘persoonlijke’ gesprekken te voeren. Ze schakelden over naar de chat-app Kik, naaktbeelden werden verstuurd en het kwaad was geschied. ‘Eveline’ koos niet zomaar voor Kik. Wat is Kik? Hoe werkt het en waarom wordt het zo vaak voor sexting gebruikt? Een overzicht.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Regina Van Akker

    Het is niet het systeem dat in fout is maar wel Stan zelf. Hij vond het nodig om zich naakt te fotograferen voor 'Eveline', niet het platform. Hij heeft dit alleen aan zichzelf te danken, net als de andere heren. Tof als je voortaan met dergelijk platform geassocieerd wordt. Hij mag er fier op zijn!

  • dirk clemeur

    De vraag moet men dan ook stellen wat doen deze bekende Vlamingen op deze website wat hebben ze daar te zoeken ?

Lees meer