photo_news

“Storingen bij Telenet van de baan”

Telenet heeft in de vooravond te kampen gehad met storingen. Volgens de tv-, telefonie- en internetaanbieder zouden de problemen sinds 19.45 uur van de baan moeten zijn.

De oorzaak van de storingen waren volgens Telenet te wijten aan een probleem in een datacenter.  De panne trof verschillende regio's over heel Vlaanderen.

Klanten konden tijdelijk de diensten ‘Yelo', 'Terugkijk-tv’, 'Tv-theek’ en ‘Mijn Telenet’ niet of amper gebruiken. Deze functies zouden sinds een klein uur terug naar behoren moeten werken. De eerste meldingen kwamen binnen rond 17.22 uur, stelt de website allestoringen.be. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Yvan Lissens

    Kan gebeuren. Ik ben bij Telenet van in het begin en heb nog maar zelden problemen gehad. Enkel hun digicorders zijn brol, gelukkig zijn ze gratis te vervangen.

  • Geert Verschueren

    bart vansteenkiste: je was er inderdaad vroeg bij zelfs nog voor er sprake was van DSL technologie laat staan streaming. De standaard in 89 was toen 300 BAUD modems denk ik. ik denk dat je er een decenia naast zit :)

Lees meer