Deze jongeman lag deze nacht in elk geval #safeinbed!
rv/Twitter: @FEeckelaert Deze jongeman lag deze nacht in elk geval #safeinbed!

Ligt iedereen al #safeinbed?

Aan de oproep van Responsible Young Drivers om een veilige thuiskomst na een lange nacht feesten met de hashtag #SAFEINBED te delen via sociale media, hebben redelijk wat mensen gehoor gegeven. Hoe later het werd, hoe meer berichtjes binnenstroomden via sociale media.

Responsible Young Drivers zette dit weekend tientallen jonge chauffeurs in om anderen - die wat te diep in het glas hebben gekeken - veilig thuis te brengen. Dit jaar riep de organisatie voor het eerst jongeren op om via de hashtag #SAFEINBED selfies te sturen naar familie en vrienden om hen gerust te stellen – en om daarna het beeld op sociale media te delen. “Zo kunnen we het enthousiasme van millenials voor selfies eindelijk nuttig inzetten”, klonk het vooraf aan de actie.

Aan de oproep werd gehoor gegeven, soms op erg creatieve wijze. Voorlopig hebben wij overigens nog geen BV’ers gespot die een #SAFEINBED selfie gepost hebben. Zijn ze nog allemaal aan het feesten?

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer