2
EPA

Opnieuw grote storing bij Facebook, Instagram en WhatsApp

Er zijn vanmiddag technische problemen met de socialenetwerksites Facebook, Instagram en WhatsApp. Volgens het persagentschap Reuters zijn de problemen mogelijk wereldwijd, want zowel in Europa, de VS als in Azië liepen er berichten binnen over storingen.

De website Downdetector.com kreeg honderden meldingen binnen over het feit dat de nieuwsstroom op Facebook en Instagram niet kan worden ververst. Op WhatsApp kan men geen berichten meer versturen of ontvangen. In ons land lijken er voorlopig weinig tot geen problemen te zijn. De oorzaak van de panne is niet bekend.

Vorige maand kende Facebook al eens zijn ergste panne ooit, die pas na 24 uur werd opgelost. Het bedrijf verklaarde die door een configuratie van een server en bood zijn verontschuldigen aan.

2 Wereldwijd worden problemen met Facebook gemeld.
RV/DownDetector Wereldwijd worden problemen met Facebook gemeld.

Naar goede gewoonte trekken gebruikers ook nu massaal naar Twitter om hun ongenoegen te uiten of grapjes te maken onder de hashtags ‘Facebookdown’, ‘Instagramdown’ en ‘WhatsAppdown’.

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Georges Rotty

    Als Zuckerberg niet rap wakker gaat worden, staat hij binnenkort aan de dop. Hoe meer de data genieën sleutelen aan het programma, hoe slechter dat het werkt. Zelfs de storende reclame berichten, blijven achterwege.......

  • Dirk Huysmans

    Bij mij zijn er al meer dan 24 uur problemen met Facebook. Soms komen er nieuwe berichten en dan stopt het plots weer.

Lees meer