kos

Problemen met inloggen bij Microsoft Outlook opgelost

De problemen bij Microsoft Outlook, het e-mailprogramma van de Amerikaanse computergigant, zijn van de baan. Dat laat het bedrijf deze namiddag weten. Volgens Microsoft hadden "sommige klanten" in de loop van de dag problemen met het inloggen bij "sommige diensten", maar is dat probleem nu opgelost. Op Twitter blijven heel wat mensen echter klagen over storingen bij Microsoft-diensten.

Heel wat gebruikers ondervonden vandaag problemen bij het inloggen op hun e-mailadres bij Outlook. Anderen meldden ook storingen bij Hotmail, Windows Live Mail, Skype en Xbox Live, allemaal Microsoft-diensten.

Volgens de communicatiedienst van het bedrijf situeerden de problemen zich vooral in delen van Brussel en Nederland, maar er kwamen ook meldingen binnen uit het Verenigd Koninkrijk en Canada. Omstreeks 15.00 uur deze namiddag deed zich een piek voor in het aantal foutmeldingen bij Outlook.

Het bedrijf zelf kan voorlopig niets kwijt over de getroffen plaatsen, en er zijn ook geen cijfers beschikbaar over het aantal klanten dat problemen ondervond. Ook over de oorzaak van de storing is nog niets bekend.

Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels