2
THINKSTOCK

Tinder voor bingewatchers: romantisch of awkward?

We zijn intussen de tel al kwijt hoeveel varianten er al gemaakt zijn van Tinder. Maar dit is dus de Tinder voor bingewatchers - en waarschijnlijk de zoveelste flop. Binger matcht verslaafde seriekijkers, zo hoef je de weekends niet alleen voor het scherm door te brengen. Romantisch of awkward?

De app staat in contact met je Netflix account en op basis van jouw favoriete films en series, zoekt Binger jouw perfecte buddy. Nooit meer twee seizoenen achter elkaar alleen uitkijken!

Netflix speelt niet mee
Wie zich geroepen voelt, moet nog niet meteen naar de App Store of Play Store surfen. De app is nog niet ontwikkeld. Netflix loopt niet echt warm om samen te werken met Binger. Het is niet duidelijk of de ontwikkelaars een alternatief pad zullen inslaan om bingewatchers te koppelen zonder de hulp van Netflix.

Weinig steun
Via een video zet de Tinder-variant zich in de markt als dé oplossing voor wie zijn zetel niet wil verlaten om de ideale match te ontmoeten. Of de zoveelste kopie van Tinder bij Netflixers aanslaat, valt te betwijfelen. Binger kwam vorige week naar buiten met het idee, maar ondertussen is er niet veel beweging op hun Facebookpagina. Met slechts 55 likes lijkt er weinig steun om de app te lanceren.

Je kan natuurlijk ook op de gewone versie van Tinder vragen welke series de andere volgt. Maar dat zal volgens Binger te eenvoudig zijn.

2
kos

Lees meer