Twitter

Is dit eerste teaser voor PlayStation 5 van Sony? Fans denken alvast van wel

Sony is volop bezig met het ontwikkelen van een nieuwe PlayStationconsole en hoewel die nog niet officieel werd aangekondigd, lijkt het er volgens fans op dat die ‘PlayStation 5’ zal heten. Ze verwijzen daarvoor naar een detail in de kerst- en nieuwjaarswens die het bedrijf naar de gebruikers van de PlayStation 4 stuurde. Meer bepaald naar de vreemde vorm van een letter ‘S’.

De ‘S’ in Playstation lijkt immers meer op een ‘5’, als je die vergelijkt met de ‘S’ in ‘Happy Holidays’. “Wacht eens even”, tweette een fan. “Kijk naar de ‘S’ in ‘Holidays’ en de ‘S’ in ‘PlayStation’. Heeft PlayStation net op een verdekte manier de PS5 aangekondigd?”

Officieel kwam er nog geen reactie van Sony. Er werd ook nog geen officiële opvolger aangekondigd voor de PlayStation 4. Topmensen van het bedrijf lieten wel al verstaan dat eraan wordt gewerkt. Onder meer het hoofd van Sony, John Kodera, deed dat. Hij verklaarde meteen dat het een werk van jaren was. De lancering zou vermoedelijk voor ergens in 2021 zijn.


Of de fans het aan het rechte eind hebben, moet dus nog blijken. 2018 was echter ook het jaar dat de PlayStation 4 – die gelanceerd werd in 2013 – zijn vijfde verjaardag vierde. Ook dat kan natuurlijk een verklaring zijn.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer