Twitter

Is dit eerste teaser voor PlayStation 5 van Sony? Fans denken alvast van wel

Sony is volop bezig met het ontwikkelen van een nieuwe PlayStationconsole en hoewel die nog niet officieel werd aangekondigd, lijkt het er volgens fans op dat die ‘PlayStation 5’ zal heten. Ze verwijzen daarvoor naar een detail in de kerst- en nieuwjaarswens die het bedrijf naar de gebruikers van de PlayStation 4 stuurde. Meer bepaald naar de vreemde vorm van een letter ‘S’.

De ‘S’ in Playstation lijkt immers meer op een ‘5’, als je die vergelijkt met de ‘S’ in ‘Happy Holidays’. “Wacht eens even”, tweette een fan. “Kijk naar de ‘S’ in ‘Holidays’ en de ‘S’ in ‘PlayStation’. Heeft PlayStation net op een verdekte manier de PS5 aangekondigd?”

Officieel kwam er nog geen reactie van Sony. Er werd ook nog geen officiële opvolger aangekondigd voor de PlayStation 4. Topmensen van het bedrijf lieten wel al verstaan dat eraan wordt gewerkt. Onder meer het hoofd van Sony, John Kodera, deed dat. Hij verklaarde meteen dat het een werk van jaren was. De lancering zou vermoedelijk voor ergens in 2021 zijn.


Of de fans het aan het rechte eind hebben, moet dus nog blijken. 2018 was echter ook het jaar dat de PlayStation 4 – die gelanceerd werd in 2013 – zijn vijfde verjaardag vierde. Ook dat kan natuurlijk een verklaring zijn.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer