2
Thinkstock

"Die with me": de bizarre nieuwe chatroom voor wie minder dan 5% batterij heeft

Heb je ooit het moment dat je smartphone zonder levenssap valt willen delen met wildvreemden? Dat kan nu met de nieuwe app "Die with me" die afgelopen woensdag werd gelanceerd. Het gaat om een chatroom waartoe je enkel toegang hebt wanneer je minder dan 5% batterij hebt. 

De Belg Dries Depoorter ontwikkelde de app omdat hij van dat droeve moment waarop je telefoon bijna uitvalt iets positiefs wou maken. "En nu zien we blije mensen met een lege batterij die lege-batterij-gesprekken voeren. We hebben enorm veel plezier gehad bij het creëren van deze app", zegt de ontwikkelaar.  

Het oorspronkelijke idee was eigenlijk om er een soort dating-app van te maken, vertelt Depoorter aan Motherboard. Wie bijna zonder batterij valt, zou met een lotgenoot in de buurt kunnen afspreken. Noodgedwongen zouden ze dan een echt, offline gesprek moeten voeren. 

Op dit moment is het vooral een simpel speeltje waarmee je met enkel een gebruikersnaam anoniem - en hopelijk grappend - je batterijgerelateerde smarten kan delen met anderen. 

2
"Die with me"

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Severien De smedt

    Weer een domme nutteloze app erbij

Lees meer