AFP

“Apple werkt aan opvouwbare iPad”

Apple wil over een paar jaar een opvouwbare iPhone op de markt brengen, maar waarschijnlijk komt het bedrijf eerst met een opvouwbare iPad. Dat vertelden analisten van de bank UBS aan nieuwszender CNBC. Zij denken dat de vouwtablet misschien al in 2020 wordt gelanceerd, maar waarschijnlijker nog in 2021.

UBS zegt dat Apple-gebruikers bereid zijn om honderden dollars extra te betalen voor een tablet die kan worden opgevouwen. China zou de belangrijkste potentiële markt zijn. Voor de lancering moet Apple wel de sterke concurrentie van Samsung zien te doorstaan. Die domineert patentaanvragen voor de technologie achter het inklappen en zal dus ook de weg wijzen, zegt UBS.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Christophe Vanleeuw

    @Robin, Samsung maakte het ja ;-) maar bekijk de reviews eens. Scherm gaat meteen kapot... Samsung wou snel snel een primeur en iets nieuws uitbrengen zonder aan kwaliteit te denken. Niet te spreken over de vraagprijs van 2k +/- voor iets dat meteen kapot ging...

  • Robin De Clerck

    en maar na-apen van de rest.... net zoals de iphone en dan patenten kopen dat ze het zogezegd zelf uitgevonden hebben

Lees meer